Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
W dółStrona: 1
TEMAT: bestiarusz
bestiarusz 2 lat(a) temu Oklaski: 1
mam pewien pomysl, zeby wbogacic stronke w bestiariusz; znajdowaly by sie w nim np. opisy bestii tak jak jest na stronce EA (nizej link) nie musi byc az tak rozbudowany ale z czasem moglo by to byc jak na moj gust dobre. Byly by w nim np.
-Nazwa bestii (np. Wielki Smok)
-krotki i zwiezly opis bestii (np.Podobno w zamierzchłych czasach całe niebo nad Thedas było we władaniu smoków. O najwspanialszych z nich mówiło się, że są Dawnymi Bogami, którzy niegdyś podstępnie nakłonili ludzkość do odwrócenia się od Stwórcy i za swoją zdradę zostali uwięzieni pod ziemią. Ich skrzydlate potomstwo było czczone przez magistrów Imperium Tevinterskiego, a wizerunki smoków były w Tevinterze wszechobecne. Powiada się również, że w mniej odległych czasach gatunek ten wyginął za sprawą nevarrańskich łowców – zabijali oni smoki dla ich kości, które wchłaniają zaklęcia bardziej niż jakikolwiek znany metal. Jednak pod koniec Wieku Błogosławionego w Górach Mroźnego Grzbietu pojawił się wielki smok i począł siać zniszczenie w całej okolicy. Następny wiek został nazwany na jego pamiątkę, a ponieważ wielki smok sieje zniszczenie tylko wtedy, gdy złoży jaja, możemy spodziewać się, że spokój znów wkróce może zostać zmącony.(jest to ze stroni EA))
-Miejsce spotkania w
gierce tego typu bestii-(np.Azyl)
-jakas fotka z gry danej besti-( nie wstawie, narazie)
i to by bylo na tyle prosze o otwarte sugestie na ten temat.
eu.dragonage.com/creatures/ - link do stronki EA
bebelek55
Junior Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:bestiarusz 2 lat(a) temu Oklaski: 5
Ogólnie wiem, ze merytoryczna część serwisu kuleje Bestiariusz, różne opisy i inne tego typu rzeczy w końcu się pojawią, potrzeba na to jednak trochę czasu i chęci. Ewentualnie chętnych, przysyłających artykuły
Krossfire
Admin
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:bestiarusz 2 lat(a) temu Oklaski: 1
Jak tylko bede mial czas to moge sie tym zajac, bynajmniej tym co bedzie w mojej mocy, tylko gdzie to wysylac/wstawiac. kilka materialow mozna wziasc z oficlanej stronki EA
bebelek55
Junior Boarder
graphgraph

O:bestiarusz 2 lat(a) temu Oklaski: 5
Możesz użyć przycisku Wyślij artykuł ( greywardens.info/index.php?option=com_co...t=form&Itemid=51 ) z Menu Użytkownika, lub przesłać mi go drogą e-mail-ową. Ja zajmę się resztą (w tym wstawianiem grafiki, formatowaniem tekstu itp.). Oczywiście wszelkie nadesłane przez Ciebie artykuły opatrzone będą Twoją ksywką jako autora
Krossfire
Admin
graphgraph

w takim razie biore sie do pracy i miejmy na czwartek zrobie pierwsze rzeczy i je wysle
bebelek55
Junior Boarder
graphgraph

taraz mam o wiele, wiele wiecej i wysylam to na twojego E-maila
bebelek55
Junior Boarder
graphgraph

O:bestiarusz 1 Rok, 11 mies. temu Oklaski: 2
I jak prace? Nie widzę żadnych efektów :>
Kariko
Fresh Boarder
graphgraph

O:bestiarusz 1 Rok, 11 mies. temu Oklaski: 5
Jak na razie nic nie dostałem :-P Jedyne info dorzuciłem z oficjalnej stronki
Krossfire
Admin
graphgraph

O:bestiarusz 1 Rok, 10 mies. temu Oklaski: 0
Przepraszam za offtopic
Krossfire mam dla ciebie pewną propozycję którą wysłałem ci na maila mógłbyś go szybko przeczytać i dać mi odpowiedź.
Severan
Fresh Boarder
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2010/03/21 12:53 Przez Severan.

Do góryStrona: 1

Brak

Stwórz grę!

design3 - Learn to make games™